Selskaber

Vi giver dig masser af valgmuligheder for at få netop den menu, du ønsker til dit selskabsarrangement – både til frokost og aften. Pga. Corona er vi kun åbne for selskaber på +15 mennesker. Kontakt os for at høre mere.

 

 

Er det hele afdelingen eller måske endda hele virksomheden, der sætter sig til bords, så har vi lidt forskelligt at vælge imellem.

Vi skræddersyer gerne en menu, der passer til netop dit arrangement, og har du særlige forespørgsler, gør vi hvad vi kan for at imødekomme dem.

Klik her for at se oversigt over vores selskabspakker, hvor du kan blive klogere på hvilken menu, du vil bestille, og om du ønsker den lille eller store selskabspakke. 

Du kan hos os lægge en spændende og sund menu sammen med et aktivt møde eller en konference, hvor deltagerne holdes på tæerne gennem hele forløbet – med motion og opkvikning på programmet.

Kontakt os, for at høre meget mere – så finder vi ud af, hvordan dit selskab skal bespises bedst muligt.

Her kan du se lokaleoversigt og finde det helt rette sted til dit selskab.
Lokaleoversigt

Kontakt os for at høre mere om selskaber

Til de der ikke skal køre hjem

Vi har forskønnet vores værelser med nymalede vægge, nye møbler og nyrenoverede gulve. Book en suite, enkelt- eller dobbeltværelse i Idrættens Hus.

Vores 64 værelser er indrettet i en enkel og funktionel stil, der hjælper dig til at slappe af efter en lang dag. Værelserne har udgang til et hyggeligt gårdmiljø, og dobbeltværelserne har egen altan med udsigt over boldbanerne, der omkranser hotellet og Brøndby Stadion. Hos os er der ingen smalle steder – bogstavelig talt. Vi har nemlig skiftet vores 90 cm brede enkeltsenge ud med 120 cm. Vi har naturligvis også handicapvenlige værelser.

Morgenmad er inkluderet i prisen, når du booker. Husk at booke i god tid, hvis I kommer et større selskab.

Share This