Restaurant

Grundet udfordringerne med udbruddet af Covid-19 holder vores restaurant midlertidigt lukket. Vi afventer situationen og knokler på for snarest at kunne åbne igen på en måde, hvor alle kan føle sig 100% trygge.

Indtil da kan I holde jer opdateret om genåbningen af vores restaurant her på siden.

 

Vores restaurant har fokus på den gode, sunde og energirige kost til krop og sjæl, der er perfekt til både topatleter og hverdagsgæster.
Ring til os og bestil bord på +45 4326 2900

Se mere

Et lækkert udvalg af kød- og vegetarretter lavet af de bedste råvarer.

Vores fornemmeste opgave er at forkæle dig og dine smagsløg.

Vi kan garantere, at Idrættens Hus restaurant altid serverer sund mad, der giver god energi – både for vores gæster  og vores elitesportsfolk.

Holder du møde hos os, er frokosten inkluderet i alle vore mødepakker.

Uanset om du holder møde hos os, overnatter eller du som udefrakommende blot har lyst til at besøge vores restaurant, er du altid velkommen. Vi har åbent for alle mandag – lørdag fra 17 – 21. Bemærk, at køkkenet lukker kl. 20 og at restauranten er lukket på søn- og helligdage.

A la carte

større selskaber

Er det hele virksomheden eller afdelingen, der lægger vejen forbi restauranten, er der mange muligheder for, hvordan menuen skal se ud .

 

Vi skræddersyer gerne en menu, der passer til netop dit arrangement, og har du særlige forespørgsler, gør vi hvad vi kan for at imødekomme dem.

Du kan hos os lægge en spændende og sund menu sammen med et aktivt møde eller en konference, hvor deltagerne holdes på tæerne gennem hele forløbet – med motion og opkvikning på programmet.

Kontakt os, for at høre meget mere – så finder vi ud af, hvordan dit selskab skal bespises bedst muligt.

Bliv ringet op for at høre mere

Din næste konference?

Uanset størrelsen på din konference kan vi imødekomme dit behov. Vi elsker en god udfordring, så skyd bare løs.

 

Vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller, når der skal afholdes møder og konferencer. Vi stiller os selv, vores indbydende mødelokaler, udstyr og materialer til rådighed, så du kan komme godt i mål med programmet for dagen.

 

 

 

 

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This