Om os

“Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle – vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege.” Gunnar “Nu” Hansen

Se mere

Vores største bedrift er at give vore gæster inspiration og en god oplevelse.

Sportsånd, dygtiggørelse og sammenhold er nogle af de ting, vi vægter højt i Idrættens Hus. Vi bor sammen med DIF (Danmarks Idrætsforbund) og færdes blandt Danmarks bedste sportsfolk hver dag. Vi følger deres successer og udfordringer på nært hold, og det lærer vi utrolig meget af. Vi tager vores læringer med, når vi dagligt byder velkommen til vore gæster. Hvis vi vil være de bedste, må vi lære af de bedste – og hver dag gør vi vores bedste for at tilføre ekstra værdi til de møder og konferencer, vi huser. 

Vi råder over mere end 2.500 m2, og der er ikke et arrangement, der er for småt eller for stort til os.

En del af vores overskud går til danske idrætsforeninger. Så på den måde er du også med til at støtte sporten, når du benytter Idrættens Hus.

En del af danmarks idræts-forbund

Sportens
Hall of Fame

Hvis der er noget, vi er stolte af, så er det
Sportens Hall of Fame.

Sportens Hall of Fame

Sportens Hall of Fame har også hjemme i Idrættens Hus. Det er en museumsudstilling med buster af danskere, som har gjort en fremragende indsats inden for deres sportsgren. Hall of Fame er en integreret del af huset, hvilket vil sige, at der ikke er et afgrænset område for udstillingen, men busterne er at finde rundt omkring i Idrættens Hus.

Visionen for Hall of Fame er at skabe et miljø, hvor alle – unge så vel som gamle – kan få ny viden eller opfrisket deres hukommelse om de enkelte Hall of Fame-medlemmer.

Som en ekstra hyldest har vi endda opkaldt vore mødelokaler efter medlemmer fra Sportens Hall of Fame.

Udstillingen er åben man -fre fra 8.00 – 17.00, og der er gratis adgang. Du kan læse meget mere om Sportens Hall of Fame her.

Vi er mange om legen

Idrættens Hus samarbejder med en lang række partnere. Det gør vi for at kunne levere den perfekte pakke til dig.

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This