Om os

”Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle – vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege.” – Gunnar ”Nu” Hansen

Læs mere

Vores største ambition er at kunne tilbyde vores gæster ekstraordinære oplevelser

Sportsmanship, professionalisme og teamwork er nøgleord, som danner grundstenene for Idrættens Hus. Vi er under samme tag som Danmarks Idrætsforbund, og derved er Danmarks dygtigste atleter en del af huset. Vi er tæt på, når de kæmper og oplever succes, og vi lærer af deres passion, som vi forsøger at viderebringe i vores daglige arbejde. Dét håber vi afspejler sig, når vi dagligt byder vores gæster velkommen. Hvis vi vil være de bedste, må vi lære fra de bedste – og hver dag stræber vi efter at dygtiggøre os, så de møder og konferencer, vi er værter for, kan skabe den ekstraordinære oplevelse.

Med mere end 2.500 kvm fordelt på lokaler og sportshaller er intet arrangement for stort eller småt hos os.

Ejet af Danmarks Idrætsforbund

VORES MISSION OG VISION

Mission

Med fokus på kvalitet, sundhed, trivsel og det personlige engagement skal vi sætte baren højt og turde rykke vores grænser. Fordi vi gør os umage hver dag.

Vision

  • Idrættens Hus Hotel & Konference skal være en dynamisk, sund og inspirerende arbejdsplads.
  • Vi skal være et naturligt og aktivt samlingspunkt for dansk idræt.

 

En del af et fællesskab

Bag Idrættens Hus er et antal samarbejdspartnere, som repræsenterer huset og giver os muligheden for at give jer den ekstraordinære oplevelse.

 

Share This