Hos Idrættens Hus sikrer vi, at rammerne er i orden, når du skal afholde dine møder.

Hos os er du ikke bundet til en hestesko eller et langbord. Vi finder det mødelokale og den opstilling, der passer netop til dit program. Vi har alt fra lukkede grupperum til åbne loungeområder. Der er mødelokaler i den klassiske stil og lokaler, der opfordrer til kreativitet og idéudvikling. Vi hjælper dig gerne med at finde den kombination, der passer bedst til dit møde eller konference.

Lækre mødelokaler for de mange og de få

AKTIV SAMMEN FØR, UNDER OG EFTER

 

Lad sportsenergien i Idrættens Hus Hotel og Konference løfter dit næste møde eller konference til et højere og sjovere niveau.

Vi tibyder et væld af aktiviteter både for de få og de mange. Uanset hvad rammerne er for jeres møde eller konference, så kan vi sikre, at i tager herfra klogere på såvel egne som kollegaernes styrker, samt vil i bliver udfordret som team og individuelt. Prøv f.eks. kræfter med rullestols basket, måttecurling og rullebrætsbold.

Da vi godt ved at to virksomheder aldrig er ens og derfor har forskellige ønsker og behov er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan sammensætte det helt rigtige for dig og dine gæster.

 

 

 

 

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This