Har du lyst til løbende at modtage invitationer til arrangementer, være først til at få fingre i de gode tilbud, deltage i konkurrencer og i det hele taget høre fra os, når vi har relevant nyt til dig. Så tilmeld dig vore nyhedsbrev.

 

Vær først til at se vores nye værelser!

I har måske bemærket, at der sker ting og sager rundt om i Idrættens Hus. Der er pludselig kommet en glasvæg hist og nye møbler her –  desuden er det meste af Hus B pludselig fyldt med senge.

 

Hotelværelser

Vi begyndte at larme allerede i december – alle badeværelsesgulve fik en grundig slibning, så de fremstår friske og pæne.

 

Alle værelser I Idrættens Hus bliver frisket op med ny maling og nye møbler. Enkeltværelserne bliver fremover udstyret med en 120 cm. bred seng i stedet for de tidligere 90 cm. Desuden vil alle enkeltværelser som noget nyt blive udstyret med en lænestol, der kan slås ud til en ekstraseng. På dobbeltværelserne vil der naturligvis være to 120 cm senge plus en lænestol.

 

Resten af møblementet vil også være nyt, men vi er sikre på, at du især vil blive begejstret for den brede seng, der øger komforten på vores værelser. Vi planlægger også at udsmykke væggene, så værelserne skiller sig ud fra hinanden. Og du vil få noget nyt og inspirerende at kigge på, hver gang du besøger Idrættens Hus.

Alt bliver klar ultimo juli måned.

 

Morgenmadsrestaurant

Vi ønsker at skabe et rart og hyggeligt miljø i vores morgenmadsrestaurant. Som I måske har bemærket, er der kommet glas hele vejen rundt om restauranten. Her kommer også nye møbler, gardiner og farver, som vil skabe et hyggeligt rum for dig og dine gæster.

 

Når I mødes i huset – for eksempel til en hyggelig fredagsbar, vil der selvfølgelig stadigvæk være mulighed for at bruge området. I siger bare til?

 

Mødelokaler Idrættens Hus

Alle vores mødelokaler - med undtagelse af Gunnar Nu - vil også gennem det næste stykke tid blive forsynet med nye møbler og frisket op med ny malet.

 

Hele fornyelsesprojektet er foregået i tæt samarbejde med firmaet Komplet Hotels, som har hjulpet med at udvælge møbler og produkter, der passer til den særlige ånd, vi har i Idrættens Hus. Sammen med det danske møbelfirma MUUTO har de blandt andet fundet frem til de møbler, der vil være med til at skabe rammerne omkring jeres fremtidige møder i huset.

 

ARKIV

Nyheder...

RESTAURANT

SÆT SPORT TIL

BOOKING

HOTEL

OM OS

NYHEDER

MØDER

KONTAKT

IDRÆTTENS HUS • Brøndby Stadion 20 • 2605 Brøndby • Telefon: 43 26 26 26 • Mail: receptionen@dif.dk

Submitting Form...

The server encountered an error.

Modtaget...