LANG KONFERENCEDØGN Fra 9-17 (næste dag)

Når du og dine kollegaer eller forbundsfæller har brug for et eller flere konferencedøgn, er vi de helt rigtige at vælge.

Hold dit næste konferencedøgn hos Idrættens Hus Hotel & Konference

Langt konferencedøgn 9.00 – 17.00 (næste dag) 

  • Morgenpause med brød, ost & marmelade
  • Frisk frugt, kaffe & te
  • Frokost inkl. en vand
  • Eftermiddagspause med dagens kage
  • To-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg
  • Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenmad i restaurant
  • Kaffe / te og frisk frugt
  • Frokost ink. en vand
  • Eftermiddagspause med dagens kage

Kr. 2.575 pr. person

Alle vores konferencedøgn er inklusiv: kaffe, the, isvand, frisk frugt, WiFi, projektor, blokke og penne. Priserne er inkl. moms.

Kontakt os for at høre mere om konferencedøgn

Suite

Fantastisk service og optimale mødefaciliteter
Det er altid en fornøjelse at afholde møder i Idrættens hus – du får en skøn service lige fra booking, den mellemliggende opfølgning og ikke mindst under afholdelse. Gode faciliteter til møder, overnatning og dejlig mad i hyggelig omgivelser.

Janne Jelstad

Event og kommunikation, Danmarks Gymnastik Forbund

Sund kost

Nyd vores lækre 2-retters menu som en del af dit heldagsmøde. Da vi lægger hus til mange eliteidrætsudøvere, er sund og varieret kost en selvfølge hos os. Team Danmark en vigtig sparringspartner, når nye menuer skal kreeres.

Moderne faciliteter

Vi har de faciliteter, I behøver. Vores 12 nyrenoverede mødelokaler har som en selvfølgelighed dagslys, tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk der gør, at du ikke skal bekymre dig om andet end indholdet af dit møde.

Enkelt & Nemt

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København, og vi kan huse 350 personer af gangen. Med 2500 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.

Vi kan huse alle

Du behøver ikke at kunne stille fuldt hold for at holde møde hos os.  Vi stiller gerne et hyggeligt, lille mødelokale til rådighed, hvis I blot er en håndfuld gæster. Er det et arrangement i den helt store skala på flere hundrede gæster, så er vi også klar til at stille vores mødelokaler til rådighed.

Mentale pauser

Vi medtænker gerne mentale pauser i jeres mødeprogram og kan arrangere udfordrende, sjove og lærerige teambuildingøvelser for dit team. Øvelserne tager afsæt i bevægelse og kommunikation som f.eks. floorball, kørestolsrugby, rullebrætsbold eller noget helt andet.

Wine o' clock

Det vigtigt for os, at jeres heldagsmøde afsluttes på en god måde. Derfor får du og dine deltagere mulighed for at nyde et godt glas øl eller vand eller smage et glas af husets vin som en del af heldagsmøde-pakken.

Share This