Heldagsmøde

Når I vælger at holde jeres næste heldagsmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference, får I adgang til sportens Hall of Fame og et miljø, der oser af
idræt og store præstationer.
Fantastisk service og optimale mødefaciliteter
Det er altid en fornøjelse at afholde møder i Idrættens hus – du får en skøn service lige fra booking, den mellemliggende opfølgning og ikke mindst under afholdelse. Gode faciliteter til møder, overnatning og dejlig mad i hyggelig omgivelser.
Janne Jelstad

Event og kommunikation, Danmarks Gymnastik Forbund

Hold dit næste heldagsmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference

 

Vi sørger for, at I kommer bedst muligt fra start

Vores 12 mødelokaler er lyse og indbydende med tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk. Læn dig derfor trygt tilbage og fokuser kun på indholdet af dit møde.

Lad os arrangere jeres mentale pauser

Lad os arrangere udfordrende, sjove og lærerige teambuildingøvelser for dit team som en mental pause i jeres mødeprogram. Øvelserne tager afsæt i bevægelse og kommunikation som f.eks. floorball, kørestolsrugby eller noget helt andet.

Spis sundt som Team Danmark:

Vi lægger hus til mange eliteidrætsudøvere, og derfor er sund og varieret kost en selvfølge hos os. Vi har ikke bare kaffe eller te på kanden men tilbyder både isvand og frugt for at holde energien i top! Det sunde islæt kan desuden opleves til frokost samt i vores lækre 2-retters aftenmenu.

Heldagsmødepakken inkluderer:

  • Morgenpause med ost, brød og marmelade
  • Frokost inkl. en vand
  • Eftermiddagspause med dagens kage
  • To-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg

Kr. 1.095 pr. person

Alle pakker er inklusiv:

Kaffe, te, isvand, frisk frugt, WiFi, projektor, blokke og penne. Priserne er inkl. moms.

Læs om vores mødelokaler her

Kontakt os for at høre mere om heldagsmøder

 

Sund kost

Nyd vores lækre 2-retters menu som en del af dit heldagsmøde. Da vi lægger hus til mange eliteidrætsudøvere, er sund og varieret kost en selvfølge hos os. Team Danmark en vigtig sparringspartner, når nye menuer skal kreeres.

Moderne faciliteter

Vi har de faciliteter, I behøver. Vores 12 nyrenoverede mødelokaler har som en selvfølgelighed dagslys, tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk der gør, at du ikke skal bekymre dig om andet end indholdet af dit møde.

Enkelt & nemt

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København, og vi kan huse 350 personer af gangen. Med 2500 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.

Vi kan huse alle

Du behøver ikke at kunne stille fuldt hold for at holde møde hos os.  Vi stiller gerne et hyggeligt, lille mødelokale til rådighed, hvis I blot er en håndfuld gæster. Er det et arrangement i den helt store skala på flere hundrede gæster, så er vi også klar til at stille vores mødelokaler til rådighed.

Mentale pauser

Vi medtænker gerne mentale pauser i jeres mødeprogram og kan arrangere udfordrende, sjove og lærerige teambuildingøvelser for dit team. Øvelserne tager afsæt i bevægelse og kommunikation som f.eks. floorball, kørestolsrugby, rullebrætsbold eller noget helt andet.

Wine o' clock

Det vigtigt for os, at jeres heldagsmøde afsluttes på en god måde. Derfor får du og dine deltagere mulighed for at nyde et godt glas øl eller vand eller smage et glas af husets vin som en del af heldagsmøde-pakken.
Share This