FORMIDdagsmøde

Når I vælger at holde jeres næste formiddagsmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference, får I adgang til sportens Hall of Fame og et miljø, der oser af
idræt og store præstationer.

Fantastisk service og optimale mødefaciliteter
Det er altid en fornøjelse at afholde møder i Idrættens hus – du får en skøn service lige fra booking, den mellemliggende opfølgning og ikke mindst under afholdelse. Gode faciliteter til møder, overnatning og dejlig mad i hyggelig omgivelser.

Janne Jelstad

Event og kommunikation, Danmarks Gymnastik Forbund

Hold dit næste formiddagsmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference

I kan fokusere på indhold, teknikken er på plads

 Vores 12 mødelokaler er lyse og indbydende med tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og udelukkende fokusere på indholdet af dit møde.

Start mødet med vores morgenpause

Kender du det – du har egentlig spist morgenmad, men din mave rumler, når du er til møde? Hos os er morgenpausen med brød, ost og marmelade ikke bare et hyggeligt indslag men med til at give energi og med til at skabe et godt møde. 

 Spis sundt som Team Danmark:

Hos Idrættens Hus Hotel & Konference lægger vi hus til mange eliteidrætsudøvere. Derfor er sund og varieret kost en selvfølge hos os, hvilket I vil kunne opleve til vores lækre frokost. 

 

Formiddagsmøder inkluderer:

  • Morgenpause med brød, ost og marmelade
  • Frokost inkl. en vand

Kr. 475 pr. person 

Alle pakker er inklusiv: 

Kaffe, te, isvand, frisk frugt, WiFi, projektor, blokke og penne. Priserne er inkl. moms. 

Læs om vores mødelokaler her

Kontakt os for at høre mere om formiddagsmøder

Morgenpause

Morgenstund har guld i mund, og morgenmad er den bedste start på dagen. Det er vi overbeviste om, om så vidt vi ved, har et stykke brød med ost og marmelade vist aldrig skadet nogen.  Vi mener derimod, at en morgenpause er med til at give vores gæster den bedste start på deres mødedag!

Gode indfaldsveje

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København, og med 2500 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.

Sund kost

Hos Idrættens Hus Hotel & Konference lægger vi hus til mange eliteidrætsudøvere. Derfor er sund og varieret kost en selvfølge hos os, hvilket I vil kunne opleve til frokost. Hos os er der desuden ikke kun kaffe på kanden, men vi tilbyder både isvand og frugt som hjælp til at holde energien i top dagen ud. 

Skøn atmosfære

Mødelokaler behøver ikke at være kedelige. Det været vigtigt for os, at det skal være rart at være i mødelokalerne. Derfor har vi kælet lidt ekstra for detaljerne i indretningen og ikke bare sørget for, at I har nogle gode stole at sidde i, men at de – med deres farver er med til at skabe en varm atmosfære!

Bred Kapacitet

Du behøver ikke at kunne stille fuldt hold for at holde møde hos os.  Vi stiller gerne et hyggeligt, lille mødelokale til rådighed, hvis I blot er en håndfuld. Og er det et arrangement i den helt store skala, så er vi også klar. Vi kan huse helt op til 350 personer.

Moderne teknik

Vores 12 mødelokaler er lyse og indbydende med behagelige siddepladser, tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og udelukkende fokusere på indholdet af dit møde.

Fantastisk service og optimale mødefaciliteter
Det er altid en fornøjelse at afholde møder i Idrættens hus – du får en skøn service lige fra booking, den mellemliggende opfølgning og ikke mindst under afholdelse. Gode faciliteter til møder, overnatning og dejlig mad i hyggelig omgivelser.

Janne Jelstad

Event og kommunikation, Danmarks Gymnastik Forbund

 

 

 

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This