EFTERMIDdagsmøde

Når I vælger at holde jeres næste eftermiddagsmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference, får I adgang til sportens Hall of Fame og et miljø, der oser af
idræt og store præstationer.

Fantastisk service og optimale mødefaciliteter
Det er altid en fornøjelse at afholde møder i Idrættens hus – du får en skøn service lige fra booking, den mellemliggende opfølgning og ikke mindst under afholdelse. Gode faciliteter til møder, overnatning og dejlig mad i hyggelig omgivelser.

Janne Jelstad

Event og kommunikation, Danmarks Gymnastik Forbund

Hold dit næste eftermiddagsmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference

I kan fokusere på indhold, teknikken er på plads

Vores 12 mødelokaler er lyse og indbydende med behagelige siddepladser, tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og udelukkende fokusere på indholdet af dit møde.

Nyd dagens kage 

Sund og varieret kost er en selvfølge hos Idrættens Hus Hotel & Konference. Undervejs serverer vi isvand til at slukke tørsten og frugt, så I ikke går sukkerkolde. Dette betyder dog ikke, at der ikke er plads til kage, den er nemlig inkluderet i alle vores eftermiddagsmøder. 

 Nemt at komme hertil, let at komme hjem igen

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København, og med 3000 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt at besøge os, men også hurtigt at komme hjem til fyraften efter endt mødeophold.

 

Eftermiddagsmøder inkluderer:

  • Frokost inkl. en vand
  • Eftermiddagspause med dagens kage

Kr. 475 pr. person

 Alle pakker er inklusiv: 

Kaffe, te, isvand, frisk frugt, WiFi, projektor, blokke og penne. Priserne er inkl. moms. 

Læs om vores mødelokaler her

Kontakt for at høre mere om eftermiddagsmøder

Hyggelige rum

Mødelokaler behøver ikke at være kedelige. Det været vigtigt for os, at det skal være rart at være i mødelokalerne. Derfor har vi kælet lidt ekstra for detaljerne i indretningen og ikke bare sørget for, at I har nogle gode stole at sidde i, men at de med deres mange farver er med til at skabe en varm atmosfære!

Moderne Faciliteter

Vi har de faciliteter, I behøver. Vores 12 nyrenoverede mødelokaler har som en selvfølgelighed dagslys, tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk der gør, at du ikke skal bekymre dig om andet end indholdet af dit møde.

Mentale pauser

Vi kan medtænke mentale pauser i jeres mødeprogram og arrangerer gerne udfordrende, sjove og lærerige teambuildingøvelser for dit team. Øvelserne tager afsæt i bevægelse og kommunikation som f.eks. floorball, kørestolsrugby, rullebrætsbold eller noget helt andet.

Forfriskninger

Vi sørger for at holde jeres energi i top undervejs!  På vores eftermiddagsmøder, får I både frokost samt eftermiddagskage! Alle mødepakker er inklusive kaffe, te, isvand og ikke mindst frisk frugt. 

Kom let hertil

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København, og med 2500 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.

Plads til alle

Du behøver ikke at kunne stille fuldt hold for at holde møde hos os.  Vi stiller gerne et hyggeligt, lille mødelokale til rådighed, hvis I blot er en håndfuld. Og er det et arrangement i den helt store skala, så er vi også klar. Vi kan huse helt op til 350 personer.

Share This