dagsmødeR

Når I vælger at holde jeres næste dagssmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference, får I adgang til sportens Hall of Fame og et miljø, der oser af
idræt og store præstationer.

Rigtig god oplevelse i Idrættens Hus


Hele processen med booking, aftaler og gennemførelse forløb fantastisk godt. Vi var imponerede over serviceniveauet.

Virkelig gode faciliteter og alt fungerede super godt, også spisesituationer med mange mennesker.

Dorthe Topp Larsen

Konsulent, DansDanmark

Hold dit næste dagsmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference

God energi

Hos os er det vigtigt, at der ikke kun er kaffe på kanden. Vi tilbyder både isvand og frugt i løbet af møderne for at holde energien i top, men vi er heller ikke bange for at servere kage til de gæster, der tilbringer eftermiddagen hos os. 

Hold jeres møde i en hyggelig atmosfære

Mødelokaler behøver ikke at være kedelige. Det skal være let at anvende WiFi samt AV-udstyr, men vi vil også have, at det er rart at besøge os. Derfor har vi kælet lidt ekstra for detaljerne i indretningen. Vores stole er ikke bare gode at sidde i men er med deres smukke farver også med til at skabe en varm og hyggelig atmosfære .

 Spis sundt som Team Danmark:

Hos Idrættens Hus Hotel & Konference lægger vi hus til mange eliteidrætsudøvere. Derfor er sund og varieret kost en selvfølge hos os, hvilket I vil kunne opleve til frokost. 

Dagsmøder inkluderer:

  • Morgenpause med brød, ost og marmelade
  • Frokost inkl. en vand
  • Eftermiddagspause med dagens kage

Kr. 695 kr. pr. pers.

Alle pakker er inklusiv: 

Kaffe, te, isvand, frisk frugt, WiFi, projektor, blokke og penne. Priserne er inkl. moms. 

Læs om vores mødelokaler her

Kontakt os for at høre mere om dagsmøder

 

Morgenpause

Er morgenmad den bedste start på dagen? Det mener vi, og derfor inkluderer vi morgenpausen som et vigtigt punkt i vores dagsmøder. Måske har du ikke nået at få spist noget hjemmefra, men bare rolig vi sørger for brød, ost og marmelade.

Lækker frokost

Hos Idrættens Hus Hotel & Konference lægger vi hus til mange eliteidrætsudøvere. Derfor er vores frokost både sund, frisk og varieret. Der er behov ordentlig mad, der kan give den energi der kræves, når man deltager i et dagsmøde. 

 

Mentale pauser

Vi prioriterer jeres velvære og medtænker gerne mentale pauser i jeres mødeprogram. Lad os arrangere udfordrende, sjove og lærerige teambuildingøvelser for dit team. Øvelserne tager afsæt i bevægelse og kommunikation som f.eks. floorball, kørestolsrugby, rullebrætsbold eller noget helt andet.

Nyd dagens kage

Sund og varieret kost er en selvfølge hos os, men der er også plads til et sødt element. For vores dagsgæster er  dagens kage derfor inkluderet som en del af pakken.

 

Moderne teknik

Vores 13 mødelokaler er lyse og indbydende med tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og udelukkende fokusere på indholdet af dit møde.

 

God energi

Hos os er det vigtigt, at der ikke kun er kaffe og te på kanden. Vi tilbyder både isvand og frugt i løbet af dagen for at sikre, at vores gæster hverken går sukkerkolde eller får kaffe-hjertebanken.

Share This