AFTENmøde

Når I vælger at holde jeres næste aftenmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference, får I adgang til sportens Hall of Fame og et miljø, der oser af
idræt og store præstationer.

Fantastisk service og optimale mødefaciliteter
Det er altid en fornøjelse at afholde møder i Idrættens hus – du får en skøn service lige fra booking, den mellemliggende opfølgning og ikke mindst under afholdelse. Gode faciliteter til møder, overnatning og dejlig mad i hyggelig omgivelser.

Janne Jelstad

Event og kommunikation, Danmarks Gymnastik Forbund

Hold dit næste aftenmøde hos Idrættens Hus Hotel & Konference

 

Nyd dagens kage og 2-retters menu hos os

Sund og varieret kost er en selvfølge hos Idrættens Hus Hotel & Konference, men det betyder ikke, at der ikke er plads til eftermiddagskage. For aftenmødegæster servicerer vi desuden vores lækre 2-retters aftenmenu, som er udviklet i samarbejde med Team Danmark og lavet af råvarer af høj kvalitet. 

I kan fokusere på indhold, teknikken er på plads

Vores 12 mødelokaler er lyse og indbydende med tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og udelukkende fokusere på indholdet af dit møde.

 Nemt at komme hertil, let at komme hjem igen

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København, og med 3000 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt at besøge os, men også hurtigt at komme hjem til fyraften efter endt mødeophold.

Aftenmødepakken inkluderer:

  • Eftermiddagspause med dagens kage
  • To-retters middag eller buffet efter køkkenchefens valg.

Kr. 675 pr. person

 

Alle pakker er inklusiv: 

Kaffe, te, isvand, frisk frugt, WiFi, projektor, blokke og penne. Priserne er inkl. moms. 

Læs om vores mødelokaler her

Kontakt os for at høre mere om aftenmøder

Raghhild Hveger

Moderne faciliteter

Vi har, hvad I behøver. Vores 12 nyrenoverede mødelokaler har dagslys, komfortable stole, tidssvarende AV-udstyr samt et trådløst netværk der gør, at du ikke skal bekymre dig om andet end indholdet af dit møde.

God energi

Hos os er det vigtigt, at der ikke kun er kaffe på kanden. Vi tilbyder både isvand og frugt i løbet af møderne for at holde energien i top, men vi er heller ikke bange for at servere kage til de gæster, der tilbringer eftermiddagen og aftenen hos os. 

Wine and dine

Det vigtigt for os, at jeres aftenmøde afsluttes på en god måde. Derfor får du og dine deltagere mulighed for at nyde husets vin, et godt glas øl eller vand til den 2-retters menu, vi serverer som en del af aftenmødet.  

Fleksibel kapacitet

Du behøver ikke at kunne stille fuldt hold for at holde møde hos os.  Vi stiller gerne et hyggeligt, lille mødelokale til rådighed, hvis I blot er en håndfuld. Og er det et arrangement i den helt store skala, så er vi også klar!

Kom let hertil

Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København, og med 2500 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.

Sund kost

Vores lækre 2-retters menu er en del af aftenmødepakken. Da vi lægger hus til mange eliteidrætsudøvere, er sund og varieret kost en selvfølge hos os og Team Danmark en vigtig sparringspartner, når nye menuer skal kreeres.

Fantastisk service og optimale mødefaciliteter
Det er altid en fornøjelse at afholde møder i Idrættens hus – du får en skøn service lige fra booking, den mellemliggende opfølgning og ikke mindst under afholdelse. Gode faciliteter til møder, overnatning og dejlig mad i hyggelig omgivelser.

Janne Jelstad

Event og kommunikation, Danmarks Gymnastik Forbund

 

 

 

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This