MødeLokaler i københavn

Leder du efter mødelokaler i København, så er du kommet til det rette sted! Hos Idrættens Hus har vi mange forskellige mødelokaler, så vi kan finde ét, der passer til dine behov. Uanset om du mangler et mødelokale til 5-6 personer eller til 350 personer, kan vi være behjælpelige.

 

 

Der er nem transport til stedet med bus, og det er også nemt at komme hertil i bil. 

Vi tilbyder intet mindre end 2500 gratis p-pladser. Mange mødelokaler i og nær København kan være svære at finde parkering til – men det behøver du ikke bekymre dig om, når du booker mødelokaler hos Idrættens Hus.

Når du booker mødelokale hos os, sørger vi for forplejningen. Til alle møder vil der være isvand, kaffe, the og frisk frugt, og du kan også vælge at bestille vores halv- og heldags mødepakker. Vores kokke følger kostprincipperne for Team Danmark, og de serverer mad, der både er sund og velsmagende. Det sikrer, at dine mødedeltagere holder blodsukkeret stabilt og energiniveauet oppe gennem hele dagen.

Vi koncentrerer os om at give jer de bedste rammer og forudsætninger, så du kan nøjes med at koncentrere dig om mødets indhold.

Møde og motion

I Idrættens Hus ligger vi under samme tag som Dansk Idrætsforbund, og derfor er vi tæt på de danske topatleter og følger dem gennem deres kampe og succeser. Det bliver vi naturligvis inspireret af, og derfor er sportsmanship, professionalisme og teamwork værdier, der går igen hos os.

Idræt, motion og sundhed er i højsædet hos os, og derfor har vi prioriteret at stille lækre træningsfaciliteter til rådighed. De kan selvfølgelig tilgås af alle hotellets gæster – både de overnattende og vores mødegæster. Så hvis I har brug for en aktiv pause under dagens møde, er I meget velkomne til at besøge vores træningsfaciliteter.

Mødelokaler i Kbh med fuld forplejning 

Topmoderne mødelokaler i København

Der findes rigtig mange mødelokaler i København, men selvom der er mange at vælge imellem, ligner mange af dem det traditionelle mødelokale, hvor deltagerne sidder i hestesko eller ved et langbord.

Sådan behøver det ikke være her hos os! Vi ved nemlig, at mange holder møder ude af huset for at højne kreativiteten og tænke ud af boksen. For nogle er det nemmere, når lokalet også er anderledes og bryder med de vante rammer. Derfor hjælper vi gerne med anderledes bordopstillinger, og vi kan tilbyde dig at holde møde i både lukkede grupperum og åbne lounger.

Uanset hvilken slags mødelokale i København, du leder efter, så hjælper vi dig med at finde det. Vi kan naturligvis også tilbyde traditionelle og klassiske mødelokaler. Alle vores lokaler er selvfølgelig moderne og lyse, og de skaber de bedste rammer for et effektivt møde.

Eller læs mere i vores brochure om Idrættens Hus for 2022

Bliv ringet op
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

Mulighed for overnatning

Vi har 44 enkeltværelser og 22 dobbeltværelser, så hvis du skal booke et større selskab, er det en god idé at kontakte os i god tid.

Når du booker mødelokaler hos Idrættens Hus, er det nemt for gæster langvejs fra at være med. Vi kan nemlig tilbyde overnatning i vores elegante og lækre hotelværelser, som er nyrenoverede. På alle værelserne er komforten i højsædet, og der er brede enkeltsenge, som måler 120×200 cm. Der er naturligvis også tv og skrivebord i værelserne, så du har mulighed for at arbejde eller koble af. Alle enkeltværelserne har adgang til vores hyggelige gård, og dobbeltværelserne har egen altan med udsigt ud over Brøndby IF’s træningsanlæg.

Når du leder efter et mødelokale i København med mulighed for overnatning, er Idrættens Hus en nem og lækker løsning. Overnatning kan både være en nødvendighed for gæster langt væk fra, men det kan også være en fordel ved møder, der strækker sig over flere dage. Vi tager os godt af dine mødedeltagere og sørger for de optimale rammer til afslapning. Morgenmaden er altid inklusiv i overnatning, og du giver altså dine mødegæster de bedste forudsætninger, når du booker et mødelokale hos Idrættens Hus.

Share This