Møde

Hold dit møde i Idrættens Hus. Her skal du kun koncentrere dig om indholdet, så tager vi os af alt andet. Vi er altid lydhøre over for særlige behov og ønsker, så vi sikrer, at dit møde bliver en succes.

Se mere

Hos Idrættens Hus sikrer vi, at rammerne er i orden, når du skal afholde dine møder.

Hos os er du ikke bundet til en hestesko eller et langbord. Vi finder det mødelokale og den opstilling, der passer netop til dit program. Vi har alt fra lukkede grupperum til åbne loungeområder. Der er mødelokaler i den klassiske stil og lokaler, der opfordrer til kreativitet og idéudvikling. Vi hjælper dig gerne med at finde den kombination, der passer bedst til dit møde eller konference.

Kontakt os for at høre mere

Lækre mødelokaler for de mange og de få

Aktiv sammen: Før, under og efter

Lad sportsenergien i Idrættens Hus Hotel og Konference løfter dit næste møde eller konference til et højere og sjovere niveau.

Vi tibyder et væld af aktiviteter både for de få og de mange. Uanset hvad rammerne er for jeres møde eller konference, så kan vi sikre, at i tager herfra klogere på såvel egne som kollegaernes styrker, samt vil i bliver udfordret som team og individuelt. Prøv f.eks. kræfter med rullestols basket, måttecurling og rullebrætsbold.

Da vi godt ved at to virksomheder aldrig er ens og derfor har forskellige ønsker og behov er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan sammensætte det helt rigtige for dig og dine gæster.

Gode Mødepakker

Uanset om du slutter mødet tidligt eller arbejder sent, kan vi møde dit behov med vores halvdags- og heldagspakker. 

Vores mødepakker er sat sammen, så de passer til netop dit møde.  Alle vores mødepakker er inklusiv kaffe, the, isvand, frisk frugt, Wi-Fi, projektor, blokke og penne. 

Vores halvdagsmøder har en pris på 405 kr. per person, mens den fulde heldagspakke koster 925 kroner per person.

Se hvad de indeholder og hvad vi ellers kan byde på herunder.

 

 

Bliv ringet op

En Større konference

Lad ikke deltagerantallet til din konference begrænse dig. Hos os er der højt til loftet.

I Brøndbyhallen er der masser af muligheder for at slå sig løs i den helt store skala. Der er plads til det helt store publikum, scene, musik og lys og lyd, som matcher netop dit arrangement. 

Vi har forskønnet vores værelser med nymalede vægge, nye møbler og nyrenoverede gulve. Book en suite, enkelt- eller dobbeltværelse i Idrættens Hus.

Vores 64 værelser er indrettet i en enkel og funktionel stil, der hjælper dig til at slappe af efter en lang dag. Værelserne har udgang til et hyggeligt gårdmiljø, og dobbeltværelserne har egen altan med udsigt over boldbanerne, der omkranser hotellet og Brøndby Stadion. Hos os er der ingen smalle steder – bogstavelig talt. Vi har nemlig skiftet vores 90 cm brede enkeltsenge ud med 120 cm. Vi har naturligvis også handicapvenlige værelser.

Morgenmad er inkluderet i prisen, når du booker.

Overnat med stil når mødet trækker ud

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This