+45 4326 2626 rec@dif.dk

Lokaler

Fra det lille møde til den helt store konference – du kan være sikker på, at vi har de helt rette faciliteter til dig. Vi har mere end 2.500 m2 med mødelokaler, kongressale og værelser. Derudover har vi også vores egen restaurant og fællesarealer.

Idrættens Hus Hotel og Konference råder over 2.500 m2 og tilbyder nogle helt unikke faciliteter – lige fra det lille mødelokale til den helt store konferencesal med plads til 350 personer.

Hvis I har brug for et lille hyggeligt mødelokale til 5-6 mødedeltagere, eller I har brug for at slå jer løs på en masse kvadratmeter, så har vi de faciliteter, I skal bruge. Lige fra det lille mødelokale til den store sal, der kan deles op efter behov, men samlet har plads til 350 gæster.

Vores auditorium er perfekt til undervisningformat og foredrag, mens vores klassiske mødelokaler kan rumme et spænd fra den lille gruppe til 100+ personer.

Alle vores lokaler er navngivet efter nogle af Danmarks største sportsstjerner gennem tiderne, heriblandt Gunnar Nu Hansen, Allan Simonsen og Camilla Martin. Lokalerne er udstyret med moderne AV-faciliteter og kan tilpasses de særlige krav, I måtte have til et vellykket møde.

Fra møder til konferencer

Lokaleoversigt

Her kan du se den komplette oversigt over lokalerne hos Idrættens Hus.

Læs mere i vores brochure om Idrættens Hus for 2021

– Kontakt os for at høre om lokalekapacitet under hensyntagen til COVID-19

Bliv ringet op

En Brøndbyhal af muligheder

Brøndby Hallen er 9.000 kvm, ideelt til kongresser, generalforsamlinger og firmafester.

Brøndby Hallen har årevis af gode erfaringer med at skabe rammen om de helt store arrangementer. Uanset om du har brug for lysshow, scene, storskærme eller bannere, så kan Brøndby Hallen klare det for dig. Du kan læse meget mere om hallens historie, udlejning og information på Brøndbyhallen.dk

Med plads til 7.000 gæster og alsidige tilpasningsmuligheder er det kun fantasien, der sætter grænser – og hvis den gør, kan vi hjælpe dig videre.

Idrættens Hus’ ansatte er erfarne i alle aspekter af eventafholdelse og hjælper dig gerne med at komme helt i mål.

 

Share This