Lokaler i københavn

Lige fra de små møder til den store konference – vi har de bedste lokaler i København. Idrættens Hus Hotel & Konference byder de på det største udvalg af både små og store lokaler på Sjælland.

Her finder du alle de faciliteter, du har brug for til dit arrangement.

Hos Idrættens Hus Hotel & Konference tilbyder vi de bedste lokaler til dit arrangement på Sjælland. Vores fantastiske lokaler i København byder på mange muligheder lige fra små møder til store konferencer. Vi råder over hele 2.500 m2, der byder på møderum og kongressale samt faciliteter som hotel, restaurant og træningssal. Uanset hvad du har brug for, har vi lige de lokaler i københavn, som du står og mangler. Vores faciliteter har den bedste beliggenhed på Sjælland. 

Vi tilbyder både små mødelokaler, store sale og alt derimellem, der kan rumme præcis så mange gæster, som I har brug for. Til mindre møder har vi hyggelige rum med plads til op til ti deltagere. Har I derimod brug for masser af plads til frie udfoldelser med mange gæster, har vi sale med plads til 350 personer. Til undervisning og foredrag er vores auditorium helt perfekt, da der her er god plads til 100+ gæster. Har I brug for endnu mere plads, kan vi tilbyde Brøndbyhallen, der med sine 9.000 m2 har rigelig plads til 1.800 besøgende.   

Hos os finder du altid lige de lokaler i København, du skal bruge.

Ekstraordinære oplevelser i lokaler på sjælland

Rom blev ikke bygget på én dag, dét ved vi. Uanset om I kommer fra lokalområdet eller langvejs fra byder vi på gode forplejningsmuligheder. Derfor har I naturligvis også mulighed for at benytte vores faciliteter i flere dage, så I har god tid til at fuldføre jeres arrangement. Vores lokaler i København byder på behagelige overnatningsmuligheder med lyse og nyrenoverede værelser. 

Alle værelserne kommer med en inspirerende udsigt over Brøndby IF’s træningsanlæg eller med udgang til et hyggeligt og lukket gårdmiljø, hvor du kan nyde roen. Vi byder jer ligeledes velkommen indenfor i vores træningsfaciliteter, som I er meget velkomne til at benytte. Her vil I træne side om side med husets atleter.

Trænger du til afslapning og selvforkælelse kan du nyde vores dejlige dampbad. 

Vores tilhørende restaurant byder på madoplevelser ud over det sædvanlige, der gavner både krop og sjæl. Her går vi højt op i at servere god og sund mad, der giver dig og dine gæster energi og velvære. Vi sørger for at blodsukkeret holdes stabilt hele dagen, så I kan holde koncentrationen længe.

Har du nogle særlige ønsker skræddersyer vi naturligvis menuen, så den passer perfekt til dit arrangement. 

Lokaler til små og store arrangementer

Lokaler på Sjælland med mange muligheder

Leder du efter ekstraordinære lokaler i København eller på Sjælland, skal du ikke lede længere. Hos os møder du ingen begrænsninger, men kun muligheder. Vi indretter altid rummene efter dine særlige ønsker, hvilket giver dig fleksible muligheder til dine møder og arrangementer. For os er det vigtigt, at du får netop de rammer, som du ønsker.  

Alle vores møderum og sale er udstyret med moderne IT- og AV-faciliteter, som vi tilpasser efter jeres ønsker og behov. Dette gør det nemt for jer at bruge lige det udstyr, I har brug for til formålet. 

Atmosfæren emmer af talent og kampgejst, for alle rum er opkaldt efter nogle af Danmarks største sportsstjerner som Gunnar Nu Hansen, Camilla Martin og Lars Christiansen. De store sportsstjerner er inspirationskilden i vores arbejde, hvor sportens værdier videreføres i vores faciliteter. Sportsmanship, professionalisme og teamwork udgør søjlerne i Idrættens Hus og som gæst hos os, bliver du en del af sportens verden.

Derfor tilbyder vi lokaler i København, der lægger op til store oplevelser for dig og dine gæster.

Eller læs mere i vores brochure om Idrættens Hus for 2022

Bliv ringet op

Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

Hør mere om jeres muligheder

Du finder alt, du har brug for, i Idrættens Hus Hotel & Konference.

Hvad har I brug for? Det vil vi gerne høre meget mere om, og vi stiller vores lokaler i København til jeres rådighed. Vi hjælper dig med at arrangere dit møde eller din konference, uanset dine ønsker og behov. 

Du er meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde den løsning, der bedst matcher jeres ønsker og behov.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Share This