konferenceLokaler

Når du skal afholde møder eller konferencer, er det vigtigt, at både lokale, teknik, mad og drikke er præcis, som det skal være. Når du lejer konferencelokaler hos Idrættens Hus, kan du være sikker på, at alt er i orden.

Vi tilbyder forskellige mødepakker, og vi har konferencelokaler, der passer til vidt forskellige behov. Uanset om du mangler et lokale til en lille gruppe mennesker, eller du skal samle flere hundrede, kan det lade sig gøre hos os.

Vores konferencelokaler er lyse og rummelige, og de skaber de bedste forudsætninger for deltagerne. Vi stiller naturligvis moderne AV-udstyr til rådighed, og vi kan opsætte konferencelokalerne efter dit behov. Bordopsætningen behøver altså ikke at bestå af den klassiske hestesko eller langbord. Vi kan lave opsætningen præcis, som du ønsker.

Når du booker konferencelokaler hos os, får dine deltagere naturligvis fuld forplejning dagen igennem. I er velkomne til at benytte vores fitnesscenter, hvis I vil have et afbræk i løbet af dagen. Der er naturligvis også mulighed for at tilkøbe overnatning, hvis deltagerne kommer langvejs fra, eller konferencen varer over flere dage.

Konferencelokaler på Sjælland med gratis parkering

Når du leder efter konferencelokaler på Sjælland, er parkering ofte et vigtigt punkt at tage højde for. Når du booker konferencelokaler hos os, er du sikret gratis parkering. Vi har nemlig 3000 gratis p-pladser lige ude foran døren.

Der findes rigtig mange konferencelokaler på Sjælland, så hvorfor skal du vælge os? Hos Idrættens Hus er vi under samme tag som Danmarks Idrætsforbund, og derfor er nogle af landets dygtigste atleter at finde i huset. Derfor følger vores kokke Team Danmarks kostprincipper, hvorfor der altid bliver serveret sund og velsmagende mad.

Lyse og rummelige konferencelokaler

Konferencelokaler på Sjælland

Nyd en dag væk fra kontoret, når du booker et konferencelokale hos os. Vi har konferencelokaler, der dækker ethvert behov – uanset om I er mange eller få. Vi kan både stille de klassiske lokaler til rådighed, og tilbyde konferencelokaler der giver de perfekte rammer for at udvikle ideer og udforske kreativiteten.

Uanset hvilket konferencelokale, du vælger, så sørger vi for forplejningen, så I kan koncentrere jer om indholdet. Alle vores mødepakker er inklusiv isvand, kaffe, the, frisk frugt, blokke, penne og naturligvis WiFi og projektor.

Vi tilbyder hel- og halvdagspakker med lækker forplejning. Vores kokke laver sund og lækker mad efter årstidens råvarer, og hvis I har specielle ønsker eller behov, kan vi skræddersy en menu, der passer præcis til jer.

Bliv ringet op

Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

Et endnu Større konferencelokale

Med sine 2000 m2 er Brøndby Hallen ideelt til kongresser, generalforsamlinger og firmafester.

På Idrættens Hus har vi lokaler til 350 personer. Hvis du mangler et endnu større konferencelokale på Sjælland, kan vi også hjælpe med det. Vi er nemlig naboer til Brøndbyhallen, som med sine 2000 m2 danner de perfekte rammer om den store konference.

Hallen er tidligere blevet brugt til kongresser, firmafester, generalforsamlinger og naturligvis konferencer. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og uanset om du har brug for stormskærm, scene eller lysshow, kan det lade sig gøre.

Hos Idrættens Hus tilbyder vi naturligvis også forplejning og overnatning, når du afholder konference i Brøndbyhallen.

Share This