+45 4326 2626 rec@dif.dk

Møde

Hold dit møde i Idrættens Hus. Her skal du kun koncentrere dig om indholdet, så tager vi os af alt andet. Vi er altid lydhøre over for særlige behov og ønsker, så vi sikrer, at dit møde bliver en succes.

Læs om mødepakkerBliv inspireret og se priser

Hos Idrættens Hus sikrer vi, at rammerne er i orden, når du skal afholde dine møder.

Hos os er du ikke bundet til en hestesko eller et langbord. Vi finder det mødelokale og den opstilling, der passer netop til dit program. Vi har alt fra lukkede grupperum til åbne loungeområder. Der er mødelokaler i den klassiske stil og lokaler, der opfordrer til kreativitet og idéudvikling. Vi hjælper dig gerne med at finde den kombination, der passer bedst til dit møde eller konference.

Kontakt os for at høre mere

Lækre mødelokaler for de mange og de få

Møder og konference – alle behov

På Carl Ras Håndværkermessen i Brøndby Hallen har vi i mange år haft et stærkt og tæt samarbejde med Brøndby Hallen og forplejningsaftale med Idrættens Hus.

Vi oplever en tæt dialog og sparring med fleksible og kompetente personer i øjenhøjde, som ser muligheder og løsninger. Serviceniveauet er højt og der bliver gerne gået en ekstra mil for at finde løsninger og der skræddersyes gerne specielle løsninger på forplejningen. Vi kan varmt anbefale samarbejdet med Brøndby Hallen og Idrættens Hus.

Peter Kruuse

Kampagnechef/Campaign Manager, Carl Ras

Gode Mødepakker

Uanset om du slutter mødet tidligt eller arbejder sent, kan vi møde dit behov med vores halvdags- og heldagspakker.

Vores mødepakker er sat sammen, så de passer til netop dit møde.  Alle vores mødepakker er inklusiv kaffe, the, isvand, frisk frugt, Wi-Fi, projektor, blokke og penne.

Vores halvdagsmøder har en pris på 425 kroner per person, mens den fulde heldagspakke koster 955 kroner per person.

Se hvad de indeholder og hvad vi ellers kan byde på herunder.

En Større konference

Lad ikke deltagerantallet til din konference begrænse dig. Hos os er der højt til loftet.

I Brøndby Hallen er der masser af muligheder for at slå sig løs i den helt store skala. Der er plads til det helt store publikum: scene, musik, lys og lyd, som matcher netop dit arrangement.

Book en suite, enkelt- eller dobbeltværelse i Idrættens Hus.

Vores 64 værelser er indrettet i en enkel og funktionel stil, der hjælper dig til at slappe af efter en lang dag. Værelserne har udgang til et hyggeligt gårdmiljø, og dobbeltværelserne har egen altan med udsigt over boldbanerne, der omkranser hotellet og Brøndby Stadion. Hos os er der ingen smalle steder – bogstavelig talt. Vi har nemlig skiftet vores 90 cm brede enkeltsenge ud med 120 cm. Vi har naturligvis også handicapvenlige værelser.

Morgenmad er inkluderet i prisen, når du booker.

 

Overnat med stil når mødet trækker ud

Suite

Bliv ringet op og få mere at vide

Share This