MØDER & KONFERENCER

Hold dit møde eller konference i Idrættens Hus. Her skal du kun koncentrere dig om indholdet, så tager vi os af alt andet. Vi er altid lydhøre over for særlige behov og ønsker, så vi sikrer, at dit arrangement bliver en succes.

Læs om mødepakkerSe vores brochure

Mødelokaler for de mange og de få

Hos Idrættens Hus er du ikke bundet til en hestesko eller et langbord. Vi finder det mødelokale og den opstilling, der passer netop til dit program. Vi har alt fra lukkede grupperum til åbne loungeområder. Der er mødelokaler i den klassiske stil og lokaler, der opfordrer til kreativitet og idéudvikling. Vi hjælper dig gerne med at finde den kombination, der passer bedst til dit møde eller konference.

Alle 12 mødelokaler har selvfølgelig dagslys og det tidssvarende AV-udstyr, og trådløse netværk gør, at du ikke skal bekymre dig om andet end indholdet af dit møde. Vores 64 værelser har udgang til altan eller lukkede gårdhave. Idrættens Hus Hotel & Konference ligger tæt ved indfaldsvejene til København, og med 2500 gratis parkeringspladser er det enkelt og nemt for dig og dine gæster at besøge os.

Gode Mødepakker

Uanset om du slutter mødet tidligt eller arbejder sent, kan vi møde dit behov og ønsker for halv- og heldagsmøder samt konferencedøgn.

Vores mødepakker er sat sammen, så de passer til netop dit møde.  Alle vores mødepakker er inklusiv kaffe, the, isvand, frisk frugt, Wi-Fi, projektor, blokke og penne.

Vores halvdagsmøder har en pris på 475 kroner per person, mens den fulde heldagspakke koster 1095 kroner per person.

 

Hold jeres møde i en hyggelig atmosfære

Mødelokaler behøver ikke at være kedelige. Det skal være let at anvende WiFi samt AV-udstyr, men vi vil også have, at det er rart at besøge os. Derfor har vi kælet lidt ekstra for detaljerne i indretningen. Vores stole er ikke bare gode at sidde i men er med deres smukke farver også med til at skabe en varm og hyggelig atmosfære .

 

Vi giver mødet en ekstra dimension

I Idrættens Hus Hotel & Konference har vi altid gode forslag, når der er brug for en mental pause, eller når der skal tænkes ud af boksen. Ud over vores traditionelle mødelokaler har vi mulighed for at arrangere udfordrende, sjove og lærerige teambuildingøvelser med afsæt i bevægelse og kommunikation som f.eks. floorball, kørestolsrugby, rullebrætsbold eller noget helt andet. Idet vi deler hus med hovedparten af Danmarks Idrætsforbunds specialforbund, har vi mange kompetencer i huset, der kan bidrage til at gøre jeres besøg hos os til noget helt særligt.

 

 Spis sundt som Team Danmark

Hos Idrættens Hus Hotel & Konference lægger vi hus til mange eliteidrætsudøvere. Derfor er sund og varieret kost en selvfølge hos os, hvilket I vil kunne opleve til frokost. 

En Større konference

Lad ikke deltagerantallet til din konference begrænse dig. Hos os er der højt til loftet.

I Brøndby Hallen er der masser af muligheder for at slå sig løs i den helt store skala. Der er plads til det helt store publikum: scene, musik, lys og lyd, som matcher netop dit arrangement.

På Carl Ras Håndværkermessen i Brøndby Hallen har vi i mange år haft et stærkt og tæt samarbejde med Brøndby Hallen og forplejningsaftale med Idrættens Hus.

Vi oplever en tæt dialog og sparring med fleksible og kompetente personer i øjenhøjde, som ser muligheder og løsninger. Serviceniveauet er højt og der bliver gerne gået en ekstra mil for at finde løsninger og der skræddersyes gerne specielle løsninger på forplejningen. Vi kan varmt anbefale samarbejdet med Brøndby Hallen og Idrættens Hus.

Peter Kruuse

Kampagnechef/Campaign Manager, Carl Ras

Book en suite, enkelt- eller dobbeltværelse i Idrættens Hus.

Vores 64 værelser er indrettet i en enkel og funktionel stil, der hjælper dig til at slappe af efter en lang dag. Værelserne har udgang til et hyggeligt gårdmiljø, og dobbeltværelserne har egen altan med udsigt over boldbanerne, der omkranser hotellet og Brøndby Stadion. Hos os er der ingen smalle steder – bogstavelig talt. Vi har nemlig skiftet vores 90 cm brede enkeltsenge ud med 120 cm. Vi har naturligvis også handicapvenlige værelser.

Morgenmad er inkluderet i prisen, når du booker.

 

Overnat med stil når mødet trækker ud

Suite

Morgenpause

Er morgenmad den bedste start på dagen? Det mener vi, og derfor inkluderer vi morgenpausen som et vigtigt punkt i vores dagsmøder. Måske har du ikke nået at få spist noget hjemmefra, men bare rolig vi sørger for brød, ost og marmelade.

Lækker frokost

Hos Idrættens Hus Hotel & Konference lægger vi hus til mange eliteidrætsudøvere. Derfor er vores frokost både sund, frisk og varieret. Der er behov ordentlig mad, der kan give den energi der kræves, når man deltager i et dagsmøde. 

 

Mentale pauser

Vi prioriterer jeres velvære og medtænker gerne mentale pauser i jeres mødeprogram. Lad os arrangere udfordrende, sjove og lærerige teambuildingøvelser for dit team. Øvelserne tager afsæt i bevægelse og kommunikation som f.eks. floorball, kørestolsrugby, rullebrætsbold eller noget helt andet.

Nyd dagens kage

Sund og varieret kost er en selvfølge hos os, men der er også plads til kage for vores dagsgæster er derfor er dagens kage inkluderet som en del af pakken.

 

Moderne teknik

Vores 12 mødelokaler er lyse og indbydende med tidssvarende AV-udstyr samt et pålideligt trådløst netværk. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og udelukkende fokusere på indholdet af dit møde.

 

God energi

Hos os er det vigtigt, at der ikke kun er kaffe og te på kanden. Vi tilbyder både isvand af frugt i løbet af møderne for at sikre, at vores gæster hverken går sukkerkolde eller får kaffe-hjertebanken.

Bliv ringet op

Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Share This