Månedsmenu for januar

Snackbrædt

Bræt med poppede flæskesvær & baconmayonnaise

Tapioka kammuslingechips med svampemayonnaise

Hjemmelavede saltmandler vendt med løgpulver

kr. 65,-

Forret

Rødbedecarpaccio med friteret æggeblomme, krydderurtesalat & gedeost

kr. 95,-

Sprængte svinekæber med sauteret grønkål, syltede rødløg, hasselnødder & brunet smør

kr. 95,-

Blomkålsblinis med laks, rygeostecreme & citronkaviar

kr. 95,-

Klassisk rejecocktail med håndpillede rejer

kr. 95,-

Hovedret

Stegt kulmulefilet med blomkålspuré, smørstegt spids-, blom- & grønkål samt smørsauce

kr. 210,-

Ribeye af kalvefilet – fermenteret peberpastinak, smørstegt rosen- & grønkål, sauce af fermenteret hvidløg

kr. 235,-

Langtidsbraiseret lammeskank med kartoffel-/sellerimos, gremolata, syltede løg & lammesauce

kr. 210,-

 Okseburger med tomat, friterede løg, bløde løg samt cheddar i briochebolle smurt med sennepsmayo  – serveret med fritter & bearnaisemayonnaise                                                                                                          

kr. 135,-

Tilkøb til burger 

Hjemmelavede chili cheese tops

30,-      

Vegansk ret

Selleri/blomkålsuppe toppet med knuste rodfrugtchips & timianolie

135,-

Dessert

Æbletærte med marcipanfyld toppet med hjemmelavet vaniljeis & citronkaviar

Kr. 85,-

Marzarintærte tilsmagt med citron, serveret med flødeis af saltkaramel, nøddebrud & broken gel af citron

Kr. 85,-

Øl-pocheret pære med pære/kanelpurè, mandelcrumble og hjemmelavet vaniljeis

Kr. 85,-

Kontakt os for at bestille månedsmenuen på tlf.nr.: +45 43 26 26 26

Share This