Hotelværelse i københavn

Hos Idrættens Hus tilbyder vi hotelværelse i København til dig, uanset om du er på ferie, forretningsrejse eller skal på kursus. Vi ligger under samme tag som Dansk Idrætsforening, og derfor er vores hotel perfekt til dig, der elsker sport og aktivitet.

Selv hvis du ikke er vild med sport, er du naturligvis velkommen. Vi er et alsidigt hotel, og vi har hotelværelser, der passer til alles behov.

Hotelværelse i København med morgenbuffet

Der findes mange hotelværelser i København, og vi skiller os ud med vores ærlighed og gennemsigtighed. Det betyder, at der ikke er ekstra udgifter, når du vælger et hotelværelse ved os. Derfor er der morgenbuffet med i prisen, uanset hvilken type værelse, du vælger.

Morgenbuffeten serveres fra 06.00-09.00 i hverdagene og fra 07.00-10.00 i weekenderne. Vores kokke følger kostprincipperne fra Team Danmark, og derfor kan du være sikker på, at der bliver serveret sund og velsmagende mad.

 

Nyrenoverede hotelværelser nær København

 Alle vores hotelværelser er nyrenoverede og har nye møbler og gulve. Værelserne er udstyrede med ekstra brede senge, skrivebord, fladskærms tv, gratis wifi, hårtørrer, og selvfølgelig eget badeværelse med brus. Vores dobbeltværelser har endda også walk-in closet og elkedel samt mulighed for at lave kaffe og the på værelset.

Vi har 44 enkeltværelser, og de har alle adgang til vores hyggelige gårdhavemiljø. Gårdhaven er det perfekte sted til afslapning og frisk luft. Vi har 22 dobbeltværelser, og de har alle egen altan og udsigt til Brøndby Stadion. 

Handicapvenligt hotelværelse i København

Vi tilbyder også handicapvenlige hotelværelser. På værelserne er der elevationsseng og ekstra plads til kørestolen. Mange af vores standard værelser er endda også handicapvenlige med ekstra brede indgange, der gør det nemt at komme rundt. Kontakt os endelig, hvis du ønsker et handicapvenligt hotelværelse i København – så finder vi den bedste løsning til dig.
 

Kontakt os for at høre mere om overnatning

Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

faciliteter i idrættens hus

Hos Idrættens Hus har vi de perfekte faciliteter til dig, der er sportsentusiast. Rundt om på hotellet finder du vores Hall of Fame, der består af buster af nogle af tidens største eliteidrætsudøvere.

Hvis du selv vil have pulsen op, er du velkommen til at besøge vores fitnesscenter, hvor du kan være heldig at træne sammen med nogle af landets topatleter. I fitnesscentret har vi både tunge vægte og kettlebells og naturligvis maskiner af højeste kvalitet. Du finder intet mindre end 17 forskellige maskiner, så der skulle være rig mulighed for at få sved på panden!

Hvis du er mere til afslapning end aktivitet, har vi naturligvis også rammerne til det. Synk ned i en af lænestolene i vores lounges eller nyd vores private gårdhave. Hvis du har lyst til ekstra meget afslapning og forkælelse, kan du besøge vores dampbad.

Share This