Værelser

Det er ikke kun topatleter, der har brug for at restituere. Vi tilbyder en god nats søvn på vores lyse og velindrettede hotelværelser.

Vi har forskønnet vores værelser med nymalede vægge, nye møbler og nyrenoverede gulve. Book en suite, enkelt- eller dobbeltværelse i Idrættens Hus

Vores 64 værelser er indrettet i en enkel og funktionel stil, der hjælper dig til at slappe af efter en lang dag. Værelserne har udgang til et hyggeligt gårdmiljø, og dobbeltværelserne har egen altan med udsigt over boldbanerne, der omkranser hotellet og Brøndby Stadion. Vi kan også tilbyde en suite med to værelser, der er indrettet med et lille stuearrangement. Alle værelser har tv, som viser 27 kanaler, hvoraf der selvfølgelig er et stort udvalg af sportskanaler iblandt.

Hos os er der ingen smalle steder – bogstavelig talt. Vi har nemlig skiftet vores 90 cm brede enkeltsenge ud med 120 cm. Vi har naturligvis også handicapvenlige værelser.

Idrættens Hus er et hotel med morgenmad inkluderet i prisen, når du booker. Husk at booke i god tid, hvis I kommer et større selskab.

Når du skal sove godt

Vi går efter at være gennemsigtige: Hos os er morgenbuffeten altid inkluderet i prisen. Vi giver dig også mulighed for ekstra opredning på de forskellige værelser.  Og så kan vi tilbyde handicapværelser med elevationseng og ekstra plads til kørestol. Mange af vores værelser er desuden handicapvenlige med blandt andet brede døre.

Enkeltværelser
Enkeltværelserne består af et smagfuldt indrettet enkeltværelse med en komfortabel 120X200 cm seng. Alle værelserne har udgang til lukkede, hyggelige gårdhaver. Derudover har værelset eget badeværelse med brus, skrivebord, hårtørrer, gratis Wi-Fi og fladskærms-TV med 27 forskellige tv-kanaler – der er en del, der viser sport.

Dobbeltværelser
Vi har nyrenoveret vores dobbeltværelser. De har entré og et lille walk-in closet. De er indrettet med to komfortable senge på hver 120X200 cm. Alle værelserne har balkon med udsigt over Brøndby IF’s træningsanlæg. Der er eget badeværelse med bruser, skrivebord, to lænestole, hårtørrer, gratis Wi-Fi og fladskærms-TV med 27 forskellige tv-kanaler.  Alle dobbeltværelserne har desuden elkedel, kaffe og te.

Suite
Suiten er to velindrettede værelser fordelt på stue med sofa, lænestol og sofabord og et elegant soveværelse, hertil lille entré med skabsplads. Suiten har udgang til hyggelig, lukket gårdhave.

Kontakt os for at høre mere om overnatning

Dit næste møde- lokale?

Hos Idrættens Hus sikrer vi, at rammerne er i orden, når du skal afholde dine møder

Hos os er du ikke bundet til en hestesko eller et langbord. Vi finder det mødelokale og den opstilling, der passer netop til dit program. Vi har alt fra lukkede grupperum til åbne loungeområder. Der er mødelokaler i den klassiske stil og lokaler, der opfordrer til kreativitet og idéudvikling. Vi hjælper dig gerne med at finde den kombination, der passer bedst til dit møde eller konference. 

Fantastisk service og optimale mødefaciliteter
Det er altid en fornøjelse at afholde møder i Idrættens hus – du får en skøn service lige fra booking, den mellemliggende opfølgning og ikke mindst under afholdelse. Gode faciliteter til møder, overnatning og dejlig mad i hyggelig omgivelser.

Janne Jelstad

Event og kommunikation, Danmarks Gymnastik Forbund

 

 

 

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This