Hotel

Har du brug for at overnatte, så står vi klar med vores skønne hotelværelser. Så kan du drible bolden videre dagen efter.

Se mereBook

Vi tilbyder både suite, enkelt- eller dobbeltværelse.

Gør det så let som muligt at deltage i konferencer, der strækker sig over flere dage: Book et hotelværelse i Idrættens Hus. Vores værelser er indrettet med nye møbler, komfortable senge og har et arbejdsvenligt lysindfald. Derudover er der adgang til et hyggeligt gårdmiljø, så du kan nyde den friske luft, når der er behov for det. Alle vores 64 værelser er naturligvis røgfrie. Vi har 44 enkeltværelser og 20 dobbeltværelser, så vær ikke sen til at booke, hvis I er et større selskab.

Lækre værelser med udgang til hyggelig gård

fede faciliteter

Hvis der bliver brug for at strække benene efter mødet, er du kommet til det rette sted.

Vi har et hav af kontakter til sportsorganisationer, som kan få pulsen op hos dig og dit mødeselskab. Skal der være fokus på samarbejde og teambuilding tilbyder vi bl.a. fodbold, håndbold, basketball og floorball. Eller prøv noget ud over det sædvanlige, som måttecurling eller vores skudhastighedsmåler. Vi har også kørestolsbasket og kørestolsbold.

 

Er du mere til sport på et teoretisk niveau, er det også muligt at høre et inspirerende indlæg fra en af vores topatleter.

Din næste konference her ?

Uanset størrelsen på din konference kan vi imødekomme dit behov. Vi elsker en god udfordring, så skyd bare løs.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller, når der skal afholdes møder og konferencer. Vi stiller os selv, vores indbydende mødelokaler, udstyr og materialer til rådighed, så du kan komme godt i mål med programmet for dagen.

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This