Hotel i københavn

Leder du efter et billigt hotel nær København med morgenmad? Så er du kommet til det rette sted. Idrættens Hus er et hotel, hvor møder, mad og motion mødes. Vi ligger under samme tag som Dansk Idrætsforbund, og hotellet er perfekt til dig, der er vild med sport og aktivitet.

Når du er gæst på vores hotel i København, giver vi dig de perfekte rammer – uanset om du er på forretningsrejse, turist eller overnattende mødegæst.

Hotel med nyrenoverede værelser

Alle vores værelser er nyrenoverede og har nye møbler og nyt gulv. Vi tilbyder både enkeltværelser og dobbeltværelser. På alle værelserne finder du ekstra brede senge – vi mener nemlig, at komforten skal være i top, og vi ved, hvor vigtig en god nats søvn er for restitutionen. Derfor er alle vores senge i målene 120×200 cm.

Fra vores enkeltværelser har du adgang til en fælles gårdhave, når du har brug for at trække lidt frisk luft eller slappe af. Vores dobbeltværelser har egen altan med udsigt ud over Brøndby IF’s træningsanlæg. Dobbeltværelserne har desuden et walk-in closet, og der er elkedel på værelset, så du har mulighed for at lave kaffe og the.

 

Handicapvenligt hotel i København

 Vi vil være et hotel, hvor alle er velkomne og føler sig hjemme. Derfor har vi handicapværelser, hvor der er elevationsseng og ekstra plads til kørestol. Mange af vores standardværelser er også handicapvenlige, da de blandt andet er lavet med ekstra brede døre, så det er nemt at komme rundt.

Hotel i København med gratis morgenmadsbuffet

 Vi går meget op i at være gennemsigtige med prisen, og derfor er der altid morgenmad inkluderet, når du booker et værelse på vores hotel i København. Der serveres morgenbuffet fra 6.00-9.00 mandag-fredag, og i weekenden serverer vi morgenbuffet fra 7.00-10.00. 

Der er mulighed for at få frokost og aftensmad i hotellets restaurant, hvor vi serverer et udvalg af sunde og velsmagende retter. Hvis du får lyst til en snack i løbet af dagen, kan det købes i receptionen. 

Kontakt os for at høre mere om overnatning

Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

Træningsfaciliteter på hotellet

I Idrættens Hus stiller vi de bedste træningsfaciliteter til rådighed, og du kan endda være heldig at møde nogle af Danmarks elitesportsudøvere i fitnesscentret.

Vi stiller 17 træningsmaskiner til rådighed, som er i højeste kvalitet. Du finder også tunge håndvægte og kettlebells, så der er rig mulighed for at få pulsen op.

På hele hotellet sætter vi idrætten højt, og det vises eksempelvis ved vores Hall of Fame med flotte buster af professionelle eliteidrætsudøvere. Kosten er en vigtig del af livet som idrætsudøver, og derfor føler vores kokke kostprincipperne fra Team Danmark, så du er sikret sund og lækker mad under dit ophold.

Share This