Værelser

Det er ikke kun topatleter, der har brug for at restituere. Vi tilbyder en god nats søvn på vores lyse og velindrettede hotelværelser.

Book vores suite eller et enkelt- eller dobbeltværelse i Idrættens Hus.

 

Vores 65 værelser er indrettet i en enkel og funktionel stil, der hjælper dig til at slappe af efter en lang dag. Værelserne har udgang til et hyggeligt gårdmiljø, og dobbeltværelserne har egen altan med udsigt over boldbanerne, der omkranser hotellet, og Brøndby Stadion. Vi kan også tilbyde en suite med to værelser, der er indrettet med et lille stuearrangement. Alle værelser har nye fjernsyn med indbygget Chrome cast, så du selv kan bestemme, hvad du ønsker at streame.

Hos os er der ingen smalle steder – bogstavelig talt. Vi har nemlig skiftet vores 90 cm brede enkeltsenge ud med 120 cm. Vi har naturligvis også handicapvenlige værelser.

Vi går efter at være gennemsigtige: Hos os er morgenbuffeten altid inkluderet i prisen. Vi giver dig også mulighed for ekstra opredning på de forskellige værelser.  Og så kan vi tilbyde handicapværelser med elevationseng og ekstra plads til kørestol. 

Enkeltværelser

Enkeltværelserne er 14,5 m2 smagfuldt indrettet med enkeltværelse med en komfortabel 120X200 cm seng. Alle værelserne har udgang til lukkede, hyggelige gårdhaver. Derudover har værelset eget badeværelse med brus, skrivebord, gratis Wi-Fi og fladskærms-TV.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelserne er 27m2 med entré og et lille walk-in closet. De er indrettet med to komfortable senge på hver 120X200 cm. De har balkon med udsigt over Brøndby IF’s træningsanlæg. Du får badeværelse med bruser, skrivebord, to lænestole, gratis Wi-Fi og fladskærms-TV.

Suite

Suite

Suiten er 24m2 med to velindrettede værelser fordelt på stue med sofa, lænestol og sofabord og et elegant soveværelse. Hertil lille entré med skabsplads. Suiten har udgang til hyggelig, lukket gårdhave og har lækkert badeværelse med brus og hårtørrer.

Kontakt os for at høre mere om overnatning

Share This