Oplevelser tæt på

Idrættens Hus ligger tæt på alle indfaldsveje, og vi har gratis parkering på mere end 3.000 parkeringspladser lige til døren. Tager du bilen er der små 20 min til København og kun 10 minutter væk venter nogle af de største naturattraktioner på disse breddegrader – hvad enten du er til skov eller strand.

 

Har du 45 minutter, findes den perfekte gårute omkring Idrættens Hus på ca. 3 kilometer, hvor du kommer forbi fodboldanlægget, Danmarks højeste flagstang, Brøndby hallen og Brøndby stadion. Kløverstiens 4 løberuter på op til 14,6 km ligger ligeledes tæt på.

OPLEVELSER MOD VEST

Ishøj- og Brøndby Strand

Tag mod vest til Strandparken og nyd en rolig gåtur langs vandet. Strandparken er en del af Brøndby Strand og Ishøj Strand. Her er alt hvad hjertet kan begære af aktiviteter, og her er børnevenlige sandstrande med beplantning, så man kan solbade ved vandkanten eller picknikke oppe i sanddyngerne.  

Tag forbi Strandcaféen ved Brøndby Strand og prøv deres velassorterede kaffe eller den lokale øl brygget i Brøndby.  Befinder I jer lidt længere mod syd ved Ishøj Strand kan I nyde en sund frokost eller en vegansk is hos caféen Ka’nalu Paddelboard og Beachcafé ved Ishøj Strand.

Her kan I kan som navnet antyder leje Paddleboards og få en aktiv dag på havet. Er I mere til en kulturel eftermiddag, kan I tage forbi ARKEN museum for at tanke op på kunst og kultur. Køb adgang til deres kunstudstillinger eller besøg deres museumsbutik, hvor der sælges kunst og kunsthåndværk.

Ka’nalu Paddleboard Café, Ishøj Strand. Billedet er fra Ishøj Turistbureau

OPLEVELSER MOD ØST

Glostrup, Herstedhøje og Brøndby-skoven

Tag mod øst og gå mod Bakken ved Herstedhøje, et stort rekreativt naturområde, hvor de friske kan dyrke bakketræning, fra den imponerende 70 høje bakke. Er I mere til hygge og restituering, kan der nydes en kop medbragt kaffe. Der er massere af frisk luft og udsigten udover Vestegnen er grøn så lang øjet rækker. 

Er I på de her kanter, kan I også tage en tur i skoven. Besøg Thomas Dambo’s seks glemte kæmper på Vestegnen og få en naturoplevelse for hele familien. På kæmpejagten kan I blandt andet finde trætroldene Thomas på Bjerget og Lille Thilde, der gemmer sig i skoven. Nyd det bakkede terræn og bakketoppene med skøn udsigt.

Brøndby-skoven er en dejlig skov med overskuelige, brede stier. Der er mulighed for både at gå, løbe eller cykle en tur. Der er også tilknyttet en fin hundeskov. I skoven findes desuden også restaurant Engtoftegård, som kan anbefales.

I sommerperioden kan det være dejligt med en dukkert. Tag til Friluftsbadet Badesøen, som er en af Nordeuropas bedste friluftsbade med et fantastisk pool-område.  Perfekt omkranset af træer og hegn,  kan solen her nydes hele dagen. Er du til shopping, kan vi anbefale en tur i Glostrup Shoppingcenter.

 

Herstedhøje. Billedet er taget af Johannes Lundstrøm

Share This