Hotel

Hvis du skal bruge en overnatning – eller flere – så tjek vores elegante og lækre hotelværelser. Vi garanterer en god nats søvn, så du er klar til at stå op om morgenen, frisk og veludhvilet.

Se mereBook værelse her

Vi er et hotel i København med enkeltværelser, dobbelt-værelser og suite

Gør dit liv lettere, når du er til møde eller på konference over flere dage: book et værelse hos Idrættens Hus Hotel & Konference. Vi er et hotel med morgenmad inkluderet. Vores lyse værelser er nyligt renoverede med komfortable senge og arbejdsduelige møbler. Du får også adgang til vores hyggelige gård, så du kan nyde frisk luft, når du har brug for et lille afbræk. Alle værelser er naturligvis røgfri. Vi har 44 enkeltværelser og 20 dobbelt-værelser, så der er rigeligt med plads – også til større selskaber. Også udenfor er der plads: der er gratis parkering på vores 3.000 parkeringspladser. Husk at booke i god tid. 

Smukke værelser med adgang til gård og træningsfaciliteter

Hvis du har brug for at strække benene efter et langt møde, er du kommet til det helt rette sted. Vi har et omfattende netværk af sportsorganisationer, der kan hjælpe dig og dine meddeltagere med at få pulsen op. Hvis dit fokus er teambuilding er der rig mulighed for fodbold, håndbold, basketball eller floorball. Måske kan I også prøve noget anderledes som curling eller måling af  jeres sparkestyrke. Vi har også mulighed for rullestols-basket eller rullestols-fodbold.

Hvis I kan lide sport på et mere teoretisk niveau, så kan vi arrangere et inspirerende oplæg fra én af vores mange elite idrætsudøvere.

Faciliteter i topklasse 

Kontakt os for at høre mere om overnatning

Hold næste konference her

Idrættens Hus Hotel & Konference kan rumme konferencer i alle størrelser

Vi ved, hvor vigtigt det er, at møder og konferencer forløber glat. Vores venlige personale, indbydende mødelokaler og konferenceudstyr er til din rådighed for at bringe konferencen over målstregen med stil. 

Bliv ringet op og hør mere om overnatning

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This