Faciliteter

Vi har de rette faciliteter til dig – uanset om du har brug for at slappe af, få pulsen op eller forkæle dig selv.

Og du kan altid komme hertil. Vi har 2.500 gratis parkeringspladser.

Som gæst på hotellet har du mulighed for at benytte dig af vores lounge, træningscenter og dampbad.

Idrættens Hus er stedet, hvor de største sportsstjerner har deres gang. Derfor har vi kun det bedste udstyr og maskiner i vores træningscenter. Som gæst eller konferencedeltager på hotellet har du ligeledes mulighed for at få pulsen op ved at benytte vores træningsfaciliteter. Er du heldig, sidder du side om side med Danmarks dygtigste sportsudøvere, når du går til den i maskinerne.

Ud over træningcenteret er der også adgang til dampbad, der giver dig følelsen af velvære efter, at kroppen har været i gang. I loungen kan du læne dig tilbage i de komfortable møbler og fordybe dig i din bog, dit arbejde eller dine tanker. Uanset dit behov for adspredelse, aktivitet og afslapning kan vi dække det. 

træn side om side med de bedste

lad sport og motion give ny inspiration

Fra vores træningsrum og sale til de mindre møde- og konferencelokaler – hos os er motion, sundhed og kvalitet altid i højsædet.

Når I vælger at holde jeres næste møde, konference eller event i Idrættens Hus Hotel & Konference, får I adgang til sportens Hall of Fame og et miljø, der oser af idræt og store præstationer.

Motion tilfører et ekstra element af sundhed til opholdet, uanset om I er mange eller få. Hør eksempelvis et inspirerende indlæg fra en af vores topatleter eller vær selv aktiv og prøv en sportsgren guidet af en professionel. Hvis du har noget helt specielt i tankerne, så lad os tage en snak og finde en løsning, der passer dig.

Vi opfordrer altid vores møde-, konference-  og hotelgæster til at benytte vores faciliteter mest muligt og lade sig inspirere af vores lokaler,  organisationer og kontakter.

Share This