covid-19 information

Når I vælger at afholde jeres næste møde i Idrættens Hus Hotel & Konference, kan I gøre det med ro i maven. Vi sørger for desinficerede overflader, sikkerhedsmæssig afstand, rigeligt håndsprit og følger de opdaterede retningslinjer.

Vi passer på, så du kan passe dit arbejde

Kære Gæst

I Idrættens Hus Hotel & Konference følger vi udviklingen af COVID-19 tæt, og det ligger os meget på sinde at passe på såvel gæster som medarbejdere, så alle kan føle sig trygge. Derfor følger vi sundhedsstyrelsens anbefalinger og handler i overensstemmelse med etablerede procedurer.

Vi har øget fokus på rengøring og har ændret vores procedurer, så alle overflader samt fælles arealer hyppigt bliver rengjort og desinficeret. Der er opstillet håndsprit i alle mødelokaler samt alle fælles arealer.

Vores mødelokaler er sat op, så kravet om 1 meters afstand fra mødegæst til mødegæst overholdes. Vi sørger for, at al mødeforplejning bliver serveret fra flere servicestationer, så kødannelser undgås. Desuden udleveres en kurv med ekstra håndsprit, desinfektionsspray, klude, masker og handsker til brug i mødelokalet. På den måde kan vi sikre tryghed for alle.

Morgenmadsrestauranten er ligeledes indrettet, så der er god plads mellem bordene og ved buffeten er der lagt engangshandsker, lige som der er håndsprit på alle borde.

 

Personalet holdes hele tiden ajour i forhold til de retningslinjer, der udstikkes af sundhedsstyrelsen, og er med til at sikre et højt hygiejneniveau.

Vores gæsters tryghed er altafgørende og vi vil gøre vores ypperste for at sikre at denne ikke kompromitteres på noget tidspunkt.

Vi glæder os til at byde velkommen indenfor.

Med venlig hilsen

Anne Mette Kyhn
General Manager

Kontakt os for at høre mere om vores Covid-19 forholdsregler

Opdaterede retningslinjer

Vi følger udviklingen af Covid-19 tæt og opdaterer løbende vores forholdsregler i takt med sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Desinficering

Med hyppig desinficering af overflader og løbende uddannelse af vores personale, sikrer vi rammerne for et sikkert møde. Vi har selvfølgelig også sørget for sprit til mødedeltagere, så I bare skal koncentrere jer, om det I kommer her for.

Sundhed giver tryghed

Hos Idrættens Hus Hotel & Konference prioriterer vi sundhed på både kort og langt sigt. Derfor vil I blive mødt af sunde måltider og rene rammer, for en tryg og produktiv dag hos os. 

Share This