Hotel

Hvis du skal bruge en overnatning – eller flere – så tjek vores elegante og lækre hotelværelser. Vi garanterer en god nats søvn, så du er klar til at stå op om morgenen, frisk og veludhvilet.

Læs om værelserBook værelse her

Hotel med det hele

Vi er et hotel med enkeltværelser, dobbeltværelser og suite

Gør dit liv lettere, når du er til møde eller på konference over flere dage: book et værelse hos Idrættens Hus Hotel & Konference. Vi er et hotel med morgenmad inkluderet. Vores lyse værelser er indrettet med komfortable senge og funktionelle møbler. Du får også adgang til et hyggeligt lukket gårdmiljø, så du kan nyde frisk luft, når du har brug for et lille afbræk. Alle værelser er naturligvis røgfri. Vi har 42 enkeltværelser og 22 dobbeltværelser og en suite, så der er rigeligt med plads – også til større selskaber. Vi har plads til hele selskabet: der er gratis parkering på vores 2.500 parkeringspladser. Husk at booke i god tid.

Læs mere om hotellet her.

Læs mere i vores brochure om Idrættens Hus for 2023

Træn med Danmarks bedste, hvis du tør

Hvis du har brug for at strække benene efter et langt møde, er du kommet til det helt rette sted. Vi har et omfattende netværk af sportsorganisationer, der kan hjælpe dig og dine meddeltagere med at få pulsen op. Hvis dit fokus er teambuilding er der rig mulighed for fodbold, håndbold, basketball eller floorball. Måske kan I også prøve noget anderledes som curling eller måling af  jeres sparkestyrke. Vi har også mulighed for rullestols-basket eller rullestols-fodbold.

 

Hvis I kan lide sport på et mere teoretisk niveau, så kan vi arrangere et inspirerende oplæg fra én af vores mange elite idrætsudøvere.

Faciliteter i topklasse

Kontakt os for at høre mere

Hold næste konference her

Idrættens Hus Hotel & Konference kan rumme konferencer i alle størrelser

Vi ved, hvor vigtigt det er, at møder og konferencer forløber glat. Vores venlige personale, indbydende mødelokaler og konferenceudstyr er til din rådighed for at bringe konferencen over målstregen med stil.

Bliv ringet op for at høre mere

Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Share This