Faciliteter

Vi har de rette faciliteter til dig – uanset om du har brug for at slappe af, få pulsen op eller forkæle dig selv.

Og du kan altid komme hertil: Vi har gratis parkering på vores 3.000 parkeringspladser – lige til døren.

Som beboer på hotellet har du mulighed for at benytte dig af vores lounge, træningscenter og dampbad

Idrættens Hus er stedet, hvor de største sportsstjerner har deres gang. Derfor har vi kun det bedste udstyr i vores træningscenter. Maskinerne er af høj kvalitet, der er en elitesportsudøver værdig. Som beboer på hotellet er det også muligt for dig at få pulsen op ved at benytte vores træningsfaciliteter. Er du heldig, sidder du side om side med Danmarks dygtigste eliteudøvere ved maskinerne. Er du gæst på hotellet eller møde/konferencedeltager, er det gratis for dig at benytte vores træningscenter.

Ud over træningcenteret er der også adgang til dampbad, der giver dig følelsen af velvære, efter kroppen har været i gang. I loungen kan du læne dig tilbage i de komfortable møbler og fordybe dig i din bog, dit arbejde eller dine egne tanker. Uanset dit behov for adspredelse, aktivitet og afslapning kan vi dække det.  Størstedelen af vores faciliteter er desuden indrettet handikapvenligt.

træn side om side med de bedste

Kontakt os for at høre mere om overnatning

Læs mere i vores brochure om Idrættens Hus for 2019

Idrættens hus sætter motion højt

Fra vores træningsrum og sale til de mindre møde- og konferencelokaler,  er sundhed og kvalitet i højsædet

Når I vælger at holde jeres næste møde, konference eller event i Idrættens Hus Hotel & Konference, får I adgang til sportens Hall of Fame og et miljø, der oser af idræt og store præstationer.

Vi opfordrer altid vores mødegæster, konference-  og hotelgæster til at bruge vores faciliteter mest muligt. Til at lade sig inspirere af vores mange organisationer og kontakter. Hvis du har noget helt specielt i tankerne, så lad os tage en snak og finde en løsning, der passer dig.

Motion tilfører et ekstra element af sundhed til opholdet, uanset om I er mange eller få. Hør eksempelvis et inspirerende indlæg fra en af vores topatleter, eller vær selv aktiv og prøv en sportsgren guidet af en professionel.

Brug for endnu mere plads?

Der er altid plads til, at du kan udfolde dig

Idrættens hus råder over mere end 2500 m2. Dette inkluderer mødelokaler, kongressale og værelser. Hertil kommer restaurant og fællesarealer. I Idrættens Hus kan vi huse op til 350 personer.

Med 2.000 kvm. i én sal og flere mindre sale, er der altid plads.

Er der tale om et event i den helt store klasse, kan vi også tilbyde Brøndbyhallen, så selv de største atleter har albuerum.

Her får du 9.000 m2, og der er plads til 1.800 personer – og vi har parkeringspladser til at matche.

Fantastisk service og optimale mødefaciliteter
Det er altid en fornøjelse at afholde møder i Idrættens hus – du får en skøn service lige fra booking, den mellemliggende opfølgning og ikke mindst under afholdelse. Gode faciliteter til møder, overnatning og dejlig mad i hyggelig omgivelser.

Janne Jelstad

Event og kommunikation, Danmarks Gymnastik Forbund

 

 

 

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This