+45 4326 2626 rec@dif.dk

Faciliteter

Vi har de rette faciliteter til dig – uanset om du har brug for at slappe af, få pulsen op eller forkæle dig selv.

Og du kan altid komme hertil. Vi har 3.000 gratis parkeringspladser.

Som gæst på hotellet har du mulighed for at benytte dig af vores lounge, træningscenter og dampbad.

Idrættens Hus er stedet, hvor de største sportsstjerner har deres gang. Derfor har vi kun det bedste udstyr i vores træningscenter. Maskinerne er af høj kvalitet, der er en elitesportsudøver værdig. Som beboer på hotellet er det også muligt for dig at få pulsen op ved at benytte vores træningsfaciliteter. Er du heldig, sidder du side om side med Danmarks dygtigste eliteudøvere ved maskinerne. Er du gæst på hotellet eller møde/konferencedeltager, er det gratis for dig at benytte vores træningscenter.

Ud over træningcenteret er der også adgang til dampbad, der giver dig følelsen af velvære, efter kroppen har været i gang. I loungen kan du læne dig tilbage i de komfortable møbler og fordybe dig i din bog, dit arbejde eller dine egne tanker. Uanset dit behov for adspredelse, aktivitet og afslapning kan vi dække det. 

træn side om side med de bedste

Læs mere i vores brochure om Idrættens Hus for 2021

Idrættens hus sætter motion højt

Fra vores træningsrum og sale til de mindre møde- og konferencelokaler,  er sundhed og kvalitet i højsædet

Når I vælger at holde jeres næste møde, konference eller event i Idrættens Hus Hotel & Konference, får I adgang til sportens Hall of Fame og et miljø, der oser af idræt og store præstationer.

Vi opfordrer altid vores møde-, konference-  og hotelgæster til at bruge vores faciliteter mest muligt. Til at lade sig inspirere af vores mange organisationer og kontakter. Hvis du har noget helt specielt i tankerne, så lad os tage en snak og finde en løsning, der passer dig.

Motion tilfører et ekstra element af sundhed til opholdet, uanset om I er mange eller få. Hør eksempelvis et inspirerende indlæg fra en af vores topatleter, eller vær selv aktiv og prøv en sportsgren guidet af en professionel.

Share This