Håndværker overnatning

Overnatning til hverdagens helte. Når du kører rundt i Danmark og har brug for en base, der kan åbne hele Sjælland, er Idrættens hus et oplagt valg. Her kan du slappe af inden og efter møder eller lade op med lidt træning.

 

Og du kan altid komme til og fra: Vi ligger i kort afstand motorvejen og vi har gratis parkering på vores 2.500 parkeringspladser – lige til døren.

Håndværkerovernatning

Overnatning til hverdagens helte. Når du kører rundt i Danmark og har brug for en base, der kan åbne hele Sjælland, er Idrættens hus et oplagt valg. Her kan du slappe af inden og efter møder eller lade op med lidt træning.

 

Og du kan altid komme til og fra: Vi ligger i kort afstand motorvejen og vi har gratis parkering på vores 3.000 parkeringspladser – lige til døren.

Som gæst på vores hotel har du mulighed for at benytte dig af vores lounge, træningscenter og dampbad

Har du arbejde i området? Så overnat hos Idrættens Hus

Det er ikke kun topatleter, der har brug for at restituere. Vi tilbyder en god nats søvn på vores lyse og velindrettede hotelværelser. Hvis du har arbejde i området, er Idrættens hus oplagt – Vi gør alt for, at du skal føle dig godt tilpas, når du overnatter hos os. Du kan overnatte i vores nyrenoverede hotelværelser, som er udstyret med 120 cm brede senge, og du skal ikke tænke på parkering. Med over 2.500 gratis parkeringspladser, er der altid plads.

Prioritér kvalitetstid efter en hård arbejdsdag

Lige meget om du slapper bedst af på langs eller i træningscenteret, har du mulighed for begge hos Idrættens Hus. Alle værelser har nye fjernsyn med indbygget Chrome cast, så du selv kan bestemme, hvad du ønsker at streame. Som beboer på hotellet er det også muligt for dig at få pulsen op ved at benytte vores træningsfaciliteter.  Ud over træningscenteret er der også adgang til dampbad, der giver dig følelsen af velvære, efter kroppen har været i gang.

Spis sundt som Team Danmark

Hos Idrættens Hus Hotel & Konference lægger vi hus til mange eliteidrætsudøvere. Derfor er sund og varieret kost en selvfølge hos os, hvilket du kan opleve i vores udbud af mad og drikke.
Ved køb af overnatning indgår morgenmad altid som inkluderet i prisen. 

OPLAD på værelset eller mens du træner

Kontakt os for at høre mere om overnatning

Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

Læs mere i vores brochure om Idrættens Hus for 2022

Idrættens hus sætter motion højt

Fra vores træningsrum og sale til de mindre møde- og konferencelokaler,  er sundhed og kvalitet i højsædet

Når I vælger at holde jeres næste møde, konference eller event i Idrættens Hus Hotel & Konference, får I adgang til sportens Hall of Fame og et miljø, der oser af idræt og store præstationer.

Vi opfordrer altid vores mødegæster, konference-  og hotelgæster til at bruge vores faciliteter mest muligt. Til at lade sig inspirere af vores mange organisationer og kontakter. Hvis du har noget helt specielt i tankerne, så lad os tage en snak og finde en løsning, der passer dig.

Motion tilfører et ekstra element af sundhed til opholdet, uanset om I er mange eller få. Hør eksempelvis et inspirerende indlæg fra en af vores topatleter, eller vær selv aktiv og prøv en sportsgren guidet af en professionel.

Share This