Firmajulefrokost i København

Er det dig, der skal stå for at arrangere den næste firma julefrokost i København? At arrangere firma julefrokost kan være et kæmpe arbejde, og det kan kræve meget planlægning. Der skal både være styr på aktiviteter, lokaler, forplejning og måske også overnatning.

Når du holder din næste firma julefrokost i København hos Idrættens Hus, sørger vi både for lokaler og forplejning. Vi kan endda også tilbyde overnatning og morgenmad til gæsterne. Når du booker din firma julefrokost hos os, får I alle rammerne til en festlig aften!

Forplejning til firma julefrokost i København

Som hotel er vi vant til at holde arrangementer, og vi kan hjælpe med at arrangere alt fra møder til firmafester. Det betyder også, at vores kokke har stor erfaring med at sammensætte lækre og velsmagende menuer, som passer til ethvert behov. Vi kan også tilbyde vinmenuer, der passer til maden. Derfor kan du trygt overlade forplejningen til os, når du skal holde firma julefrokost i København.

Vi er under samme tag som Dansk Idrætsforbund, og derfor er idræt og sundhed gennemgående temaer hos os. Til daglig følger vores kokke kostprincipperne for Team Danmark og serverer sund og velsmagende mad. Det betyder ikke, at firma julefrokosten nødvendivis behøver at bestå af sund mad – sundhed er nemlig meget mere end blot kost, og vi er sikker på, at en afslappende aften i kollegaernes tegn også er sundt!

Vores dygtige kokke kommer gerne med forslag til en menu til firma julefrokosten, men vi er også altid åbne over for vores gæsters input. Hvis du har specifikke ønsker til menuen, er vi meget fleksible, og sammen kan vi finde den perfekte menu til netop jeres firma julefrokost.

Der kan være penge at spare hos os

Det kan være svært at finde lokaler til julefrokost i København. I hovedstaden er lejen typisk dyr, og for gæster der kommer i bil, kan det være næsten umuligt at finde en parkeringsplads. Hvis dine gæster selv skal stå for overnatning, kan det også hurtigt blive en dyr post på budgettet.

Når du lejer lokaler til julefrokost i København, kan det være en fordel at kigge på steder udenfor indre by. Her kan du typisk få en bedre pris – og dermed få mere ud af budgettet. Hos Idrættens Hus kan du både leje lokaler til julefrokost i København, og du kan også få en samlet løsning med både lokale, forplejning og overnatning.

Lokaler til alle selskaber

Hos Idrættens Hus har vi et stort udvalg af forskellige lokaler. Vi kan husere alt fra små grupper til store selskaber med hundredvis af deltagere. Hvis firma julefrokosten har endnu flere gæster end det, har vi et samarbejde med vores nabo Brøndby Hallen. Her er der plads til mere end 2000 spisende gæster, og hallen er blevet brugt til at utal af forskellige firmaarrangementer- og events gennem tiden. Der er altså ingen selskaber, der er for store eller små til os, når du skal holde firma julefrokost.

I Brøndby Hallen er der et væld af forskellige indretningsmuligheder, så vi kan lave den opsætning, som passer præcis til jeres fest. Når du booker Brøndy Hallen til firma julefrokosten, får du rådgivning af en erfaren eventplanlægger.

Firma julefrokost i København med overnatning

Hos Idrættens Hus har vi både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed. Alle vores værelser er nyrenoverede og har naturligvis eget toilet med bad samt skrivebord, tv og ekstra komfortable senge.

Gør deltagerne en tjeneste og book værelser til dem, når du skal holde firma julefrokost i København. Det gør også transporten nemmere, da gæsterne kan parkere gratis på vores p-plads lige ude foran døren. Dagen derpå står vi klar med en lækker morgenbuffet, der er den perfekte afslutning på en god firma julefrokost.

Kontakt os for at høre mere om firma julefrokost

Share This