Om os

”Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle – vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege.” – Gunnar ”Nu” Hansen

Læs mere

Læs mere om Idrættens Hus i vores brochure for 2019.

Vores største ambition er at kunne tilbyde vores gæster ekstraordinære oplevelser

Sportsmanship, professionalisme og teamwork er nøgleord, som danner grundstenene for Idrættens Hus. Vi er under samme tag som Danmarks Idrætsforbund, og derved er Danmarks dygtigste atleter at finde i huset. Vi er tæt på, når de oplever succes, og når de kæmper, og vi lærer af deres passion, som vi forsøger at viderebringe i vores daglige arbejde. Dét håber vi afspejler sig, når vi dagligt byder vores gæster velkommen. Hvis vi vil være de bedste, må vi lære fra de bedste – og hver dag stræber vi efter at dygtiggøre os, så de møder og konferencer vi er værter for, kan skabe den ekstraordinære oplevelse.

Med mere end 2.500 kvm fordelt på lokaler og sportshaller er intet arrangement for stort eller småt hos os.

Dele af Idrættens Hus’ overskud går til de danske sportsforeninger, så når du benytter vores Hotel og Konference, støtter du lokale sportsklubber.

 

Medlemmer af Danmarks Idrætsforbund

En del af et fællesskab

Bag Idrættens Hus er et antal samarbejdspartnere, som repræsenterer huset og giver os muligheden for at yde Jer den ekstraordinære oplevelse.

 

Fantastisk service og optimale mødefaciliteter
Det er altid en fornøjelse at afholde møder i Idrættens hus – du får en skøn service lige fra booking, den mellemliggende opfølgning og ikke mindst under afholdelse. Gode faciliteter til møder, overnatning og dejlig mad i hyggelig omgivelser.

Janne Jelstad

Event og kommunikation, Danmarks Gymnastik Forbund

 

 

 

Vores nyhedsbrev

Klar til et ophold i sportens tegn?

Share This